top of page

Aanbod

Er is steeds mogelijkheid tot het afstemmen van de behandeling naar wens van de klant.

De behandelingsduur kan worden ingekort of uitgebreid.

Dit is een massagepraktijk, géén erotisch salon !

Spa still life with towel,white orchid,sea salt,bath oil and candle on water reflection.jp

Doe nieuwe energie op met een aromatherapie-massage. Geniet van een ontspannende massage met 100% natuurlijke of etherische oliën, die allemaal een verschillende helende werking hebben. De essentiële oliën hebben het vermogen om te ontstressen of te verkwikken, maar ze worden ook ingezet om kwaaltjes en pijntjes te verhelpen. Door een massage met aromatherapie ontwaken al je zintuigen en zit je weer lekker in je vel.

Niet geschikt voor zwangere vrouwen en nierpatiënten.

Lomi is de Hawaïaanse term voor massage en betekent “drukken, kneden en wrijven”, het woord is verdubbeld omdat de betekenis dan nog enkele malen sterker wordt.

 

Een lomi lomi massage is een holistische massage, tijdens de behandeling wordt het gehele lichaam telkens in een vloeiende beweging aangeraakt.

massage.jpg
shutterstock_71634952.jpg

Hot Stone therapie is een warmte massage, een weldaad voor lichaam en geest. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe relaxatie terwijl de druk van de stenen zorgt voor een "stretching effect" op de spieren.

Voor de Hot Stone massage gebruikt men afgeronde basaltstenen (vulkanische stenen). Tijdens de massage hebben deze stenen een temperatuur van 45 graden. Na de legging van de Hot Stones op het lichaam word je gemasseerd met de warme stenen en olie.

Met een relaxatiemassage bekom je een lokaal effect op de spieren maar wordt ook het zenuwstelsel in gunstige zin beïnvloed. Een relaxatiemassage start zacht en bouwt rustig op zodat alle lagen van het weefsel gestimuleerd worden. Bovendien helpt het je geest tot rust te brengen omdat je aandacht wordt gericht op het bewust zijn van je lichaam.

relax.JPG
shutterstock_119142055.jpg

Na een verkwikkend voetbadje gaat de massage van start.

Een onderbeen- en voetmassage is een echte aanrader en werkt ontspannend voor lichaam en geest. Daarnaast zorgt het masseren van onderbeen en voeten voor een stimulerend effect op de bloed- en lymfecirculatie, waardoor afvalstoffen afgevoerd kunnen worden.

Je huid wordt tijdens een gelaatsverzorging meestal diep gereinigd en geëxfolieerd met behulp van een peeling. Zo'n peeling zuivert je poriën en verwijdert alle dode huidcellen.

Resultaat: je huid krijgt een harde reset en is helemaal schoon, met minder kans op puistjes en een opvallende glow. 

Je gaat als herboren de deur uit !

shutterstock_567014104.jpg

Vanaf heden kan u bij Papillon ook terecht voor een compleet verwenmoment!

Dit bestaat uit een luxe gelaatsverzorging ( oppervlakkige reiniging, dieptereiniging met scrub, vapozone, verwijderen van oneffenheden, reinigen met tonicwater,  masker, oogcompressen, gelaatsmassage (serum), dagcrème en oogserum.

Hierna volgt een relaxatiemassage  van het lichaam (volledig of één zijde van het lichaam)

"An empty lantern provides no light,

Self-care is the fuel that allows you to shine brighter than ever before..."

bottom of page